Servicii

Gazon

RULOURI DE GAZON

Apelati cu incredere la serviciile oferite de catre Speedy Green!

Servicii

Rulouri de gazon de cea mai buna calitate. Piesa de rezistenta a oricarei curti sau gradini, cea care confera armonie intregului spatiu si atrage privirile este gazonul acesteia.

Tocmai din acest motiv, gazonul trebuie sa fie cat mai des, mai verde si mai bine ingrijit. La momentul actual exista pe piata mai multe tipuri de gazon, insa cel realizat din rulouri de gazon este cel mai calitativ.

Pe langa usurinta cu care se monteaza, rulourile de gazon ofera, de asemenea, o iarba mult mai deasa comparativ cu gazonul obtinut prin insamantare.

011
In cazul acestuia din urma,

Exista riscul unui gazon neuniform

In special daca semintele utilizate nu sunt calitative sau bine fertilizate. Pe langa acest lucru, un alt avantaj conferit de rulourile de gazon este rapiditatea in utilizare. Imediat dupa ce gazonul a fost montat, veti putea sa va bucurati de un picnic in propria curte, alaturi de familie si prieteni.

Despre

Montarea rulourilor
de gazon

Montarea rulourilor de gazon este mai simpla si mai rapida decat ar parea initial. Procedeul de montare al gazonului este similar cu cel al gazonului traditional, obtinut prin insamantare. Pentru ca montarea sa se realizeze in cele mai bune conditii, trebuie respectati anumiti pasi. In primul rand, terenul trebuie pregatit intr-un mod corespunzator. Pentru aceasta, toate resturile vegetale si pietrele, la fel ca oricare corp strain, trebuie indepartate cu atentie.
Ulterior, terenul trebuie nivelat cu ajutorul utilajelor profesionale, acesta fiind ultimul pas ce trebuie urmat inaintea montarii propriu-zise. Echipa Speedy Green va realiza si fertilizarea rulourilor de gazon, astfel incat iarba sa creasca frumos si sanatos. Nu uitati ca gazonul trebuie udat in mod regulat pentru ca acesta sa isi mentina prospetimea in timp!

gyepszonyeg-lerakasa-fejlec-1
grass_ground_with_roller_stock_photo_slide01
Despre

Rulouri de gazon pentru
clienti de top

Nimic nu demonstreaza mai bine calitatea serviciilor unei firme decat clientii acesteia. Atunci cand vine vorba de Speedy Green, ne putem lauda cu un portofoliu impresionant de clienti, de la pensiuni pana la consilii judetene. Printre clientii multumiti carora le-am montat rulouri de gazon se numara: fabrica de rulmenti Ina Schaeffler, fabrica de piese pentru avioane Airbus Premium Aerotec si fabrica de produse electrocasnice de lux Miele.

Terenul de fotbal Cetate Apata a fost realizat tot de echipa de la Speedy Green, la fel ca cele peste 300 de gradini private. Va multumim ca ati apelat la serviciile noastre! Increderea dumneavoastra ne recomanda pe piata de profil, motiv pentru care continuam ca ne imbunatatim produsele si serviciile.

Nu ezitati sa ne contactati

Daca aveti nevoie de asistenta

Sau sfaturi in ceea ce priveste florile, gazonul sau plantele ornamentale, va stam la dispozitie cu solutii practice pe care le putem aplica in cel mai scurt timp.