Servicii

Amenajare

Lacuri, cascade, iazuri, cursuri de apa si drenaje

Apelati cu incredere la serviciile oferite de catre Speedy Green!

Servicii

Serviciul de amenajare lacuri, iazuri, cursuri de apa si drenaje va ofera adevarate oaze de relaxare pentru oricine isi doreste sa le detina in propria curte.

Acestea ar trebui sa fie insotite de flori, plante ornamentale si arbusti pentru a da impresia unui colt rupt din natura.

Aceasta imagine, combinata cu susurul apei in fundal va face sa para ca si cum padurea s-a mutat in spatele casei.

7b59a2fe76c4d146c3ba9905ed50e611
Daca acesta este

Visul
dumneavoastra

Atunci Speedy Green il va transforma in realitate. Echipa noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii pentru amenajarea de lacuri, cascade, cursuri de apa si drenjare.

Oricine si-ar dori sa aiba propria cascada in spatele casei. Din pacate insa, amenajarea unei cascade nu se realizeaza cu usurinta, motiv pentru care cel mai adesea aceasta dorinta ramane neindeplinita. Nici o grija! Apeland la serviciide oferite de Speedy Green, puteti transforma acest vis intr-o realitate.

Specialistii nostri in materie de peisagistica pot realiza diverse tipuri de cascade. Acestea se realizeaza in functie de dorintele si aspectul curtii dumneavoastra. Cascada trebuie sa se incadreze in spatiul pe care il aveti la dispozitie si sa fie in armonie cu restul elementelor din curte. Pentru un plus de personalitate, puteti decora cascada cu pietre ornamentale sau plante decorative.

Specialistii de la Speedy Green va stau la dispozitie daca nu stiti ce sa alegeti dintre lacuri, cascade, iazuri, cursuri de apa sau drenaje. Echipa noastra ofera consultata de specialitate in domeniul amenajarii de spatii verzi. Puteti fi siguri ca ati facut alegerea perfecta atunci cand apelati la sfaturile profesionistilor.
Mai mult, noi va putem sfatui si in ceea ce priveste gazonul sau plantele ornamentale din gradina, pentru a oferi o gama de servicii complete. In acest mod veti beneficia de o gradina spendida si sanatoasa pe tot parcursul anului.

Nu ezitati sa ne contactati

Daca aveti nevoie de asistenta

Sau sfaturi in ceea ce priveste florile, gazonul sau plantele ornamentale, va stam la dispozitie cu solutii practice pe care le putem aplica in cel mai scurt timp.