Servicii

INTRETINERE

SPATII VERZI

Apelati cu incredere la serviciile oferite de catre Speedy Green!

Servicii

Pentru a va bucura de un spatiu verde frumos si bine amenajat, aveti nevoie de serviciile de intretinere ale unui specialist. Echipa Speedy Green va ofera servicii de intretinere a plantelor, ce constau in udare, fasonare, toaletare, fertilizare periodica dar si aplicarea de tratamente contra daunatorilor si a bolilor foliare.

Gazonul are si el nevoie de o intretinere periodica pentru a-si mentine aspectul viu si bogat pe tot parcursul anului. In luna Aprilie se realizeaza operatia de scarificare (greblare mecanizata), operatie care va inlatura resturile uscate, radacinile moarte si mucegaiul de zapada.

Daca acest mucegai depaseste 25% din suprafata gazonului, atunci va fi necesara aplicarea unui tratament special pentru boli foliare. Tot in aceasta luna se face si suprainsamantarea, pentru golurile ce pot aparea in urma procedeului de scarificare.
In luna Mai va fi necesara aplicarea unui tratament de erbicidare, pentru a preveni aparitia nedorita a buruienilor. In lunile Iulie-August exista un risc al infectarii cu boli, de aceea se recomanda un tratament pentru bolile foliare.

gazon05
De retinut

Tunderea gazonului
se face saptamanal

Gazonul trebuie udat de 2-3 ori pe saptamana, iar in perioadele caniculare, este recomandata chiar si udarea zilnica. Tunderea acestuia se face saptamanal, iar inaltimea de tundere nu trebuie sa fie mai mica de 3 cm. Ultima tundere a gazonului se face cu doua saptamani inainte de caderea primei zapezi.

Nu ezitati sa ne contactati

Daca aveti nevoie de asistenta

Sau sfaturi in ceea ce priveste florile, gazonul sau plantele ornamentale, va stam la dispozitie cu solutii practice pe care le putem aplica in cel mai scurt timp.