Despre noi

ECHIPA DE PROFESIONISTI

SPEEDY GREEN

Va pune la dispozitie o gama variata de rulouri gazon din care puteti alege.

Speedy Green

Speedy Green se mandreste cu o echipa formata din profesionisti. Avem o experienta de peste 14 ani in domeniul amenajarii spatiilor verzi.

Aceasta experienta a fost dobandita in urma unei munci indelungate si studiului la centre de cercetare a semintelor de gazon, consacrat in Europa.

De asemenea, avem o experienta vasta si in ceea ce priveste fertilizarile si tratamentele fitosanitare, atat pentru plante dar si pentru gazon.

gyepszonyeg-lerakasa-fejlec-1
Daca doriti

Sa va amenajati curtea

Sau gradina dar nu aveti idei, atunci puteti sa ne vizitati la sediul nostru. Firma Speedy Green SRL Brasov detine o gama variata de arbori, arbusti, flori, plante ornamentale, conifere, plante agatatoare si pomi fructiferi din care puteti alege.
0
ARBORI
0
FLORI
0
PLANTE ORNAMENTALE
0
POMI FRUCTIFERI

SPEEDY GREEN

Deoarece nimic nu este mai important decat satisfactia clientilor nostri, firma Speedy Green va pune la dispozitie atat rulouri gazon cat si serviciile aferente care presupun transportul, montajul si pregatirea terenului.

EXPERIENTA

Pe langa echipa bine-pregatita, dispunem si de materiale de cea mai buna calitate. Rulourile de gazon pe care le comercializam sunt realizate cu profesionalism. Acest fapt se datoreaza experientei acumulate la centrul european de cercetare a semintelor de gazon.

CLIENTI

Numarul mare al clientilor din portofoliul nostru este marturie a calitatii produselor noastre dar si a maiestriei de care echipa noastra continua sa dea dovada.

Pe langa

gama noastra
de produse

Oferim si servicii profesioniste de consultanta

Orice problema ati avea Echipa noastra va veni cu o solutie optima spre rezolvarea ei in cel mai scurt timp posibil.

Experienta noastra in domeniu ne-a invatat ca satisfactia clientilor si lucrul bine facut sunt cele mai importante.

flower-img5