Servicii

Amenajare

Amenajari de plante ornamentale

Apelati cu incredere la serviciile oferite de catre Speedy Green!

Amenajari de plante ornamentale

Orice curte sau gradina, indiferent daca este interioara sau exterioara, arata senzational atunci cand toate plantele si florile sunt verzi si inflorite.

O astfel de gradina, desprinsa parca din paginile unei reviste, nu este insa usor de obtinut sau de intretinut.

Din fericire, echipa noastra dispune de toata imaginatia si talentul de care avem nevoie pentru a va transforma dorintele in realitate.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul proiectarii peisagistice si a decorarii gradinilor, echipa Speedy Green va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii din care puteti alege.

Va invitam sa veniti la sediul nostru pentru a vedea selectia noastra bogata de flori si plante ornamentale.

Daca sunteti indecisi in legatura cu ceea ce va doriti, atunci aici veti gasi inspiratia de care aveti nevoie pentru a face alegerea potrivita.

Serviciile oferite de catre Speedy Green se extind si pentru amenajarile de plante ornamentale pentru parcuri si locuri publice.

img-cap-img2
In portofoliul nostru se regasesc un numar de astfel de

Proiecte
finalizate

Cu succes, din care amintim parcul din comuna Piscu, judetul Galati.
In urma eforturilor colective depuse de echipa Speedy Green, acesta s-a transformat intr-o adevarata oaza de liniste si relaxare pentru localnici.

Nu ezitati sa ne contactati

Daca aveti nevoie de asistenta

Sau sfaturi in ceea ce priveste florile, gazonul sau plantele ornamentale, va stam la dispozitie cu solutii practice pe care le putem aplica in cel mai scurt timp.