Servicii

Amenajare

Sisteme de irigat automatizate

Apelati cu incredere la serviciile oferite de catre Speedy Green!

Servicii

Montarea unui sistem de irigat automatizat necesita o atentie deosebita, deoarece rolul acestuia este de a mentine gazonul si plantele intr-o stare perfecta.

Gazonul din jurul cladirilor, arborii, arbustii si florile au un important rol estetic. Din pacate, datorita diversilor factori meteorologici, uneori precipitatiile pot sa lipseasca cu desavarsire.

Din acest motiv, distributia apei este inegala iar plantele vor avea de suferit, in special in sezonul cald.

portfolio3
Prin instalarea unui

Sistem de irigare

Se doreste udarea copacilor, gazonului si a plantelor din gradina, prin suplimentarea artificiala de apa. Astfel, cresterea acestora va fi optimizata, plantele primind cantitatea de apa optima de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios.

Un sistem de irigare este o combinatie complexa de tevi, furtune picurare, vane, electrovalve si conexiuni electrice. Din acest motiv, pentru montarea si punerea in practica a sistemului aveti nevoie de o echipa de profesionisti.

Secretul unui gazon verde si luxuriant este pastrarea umiditatii pamantului in care este sadita iarba acestuia. In sezonul secetos, este necesara chiar si udarea zilnica a gazonului, lucru care necesita mult timp cat si efort. De aceea, solutia optima recomandata este instalarea unui sistem de irigat automatizat care sa va scape de aceasta prolema.

Initial va fi nevoie de o investitie consistenta, insa aceasta se va amortiza intr-un timp suficient de scurt. Pe langa economia la bani veti reusi sa faceti si o economie de timp. Comparativ cu udatul in mod traditional, cu ajutorul acestui sistem munca dumneavoastra va fi cu mult usurata. Nu trebuie decat sa programati sistemul iar acesta va realiza toata treaba in timp de dumneavoastra va relaxati sau va ocupati de alte sarcini.

Fiind specialisti in amenajarea de gradini si spatii verzi, Speedy Green va ofera cele mai bune solutii in vederea intretinerii acestora. V-ati saturat sa platiti sume exorbitante la factura de apa? Pierdeti prea mult timp udand gazonul si plantele din gradina? Atunci este cazul sa apelati la serviciile oferite de Speedy Green.

Echipele noastre de profesionisti va ofera consultanta de specialitate pentru alegerea sistemului de irigat automatizat care sa se potiveasca nevoilor gradinii sau gazonului dumneavoastra.

Un gazon care beneficiaza de un sistem de irigat automatizat va fi intotdeauna mai usor de intretinut decat un gazon care este udat manual cu furtunul. In principal, acestu lucru de datoreaza si faptului ca aceste sisteme functioneaza dupa un program bine stabilit si utilizeaza un debit optim de apa.

In general, plantele nu se uda in mijlocul zilei, in special atunci cand este cald afara. Din pacate insa, nu toti avem timp de acest lucru in momentele recomandate pentru udarea unui gazon. Un sistem de irigare automatizata va rezolva aceasta problema si te va scapa de o bataie de cap.

Nu ezitati sa ne contactati

Daca aveti nevoie de asistenta

Sau sfaturi in ceea ce priveste florile, gazonul sau plantele ornamentale, va stam la dispozitie cu solutii practice pe care le putem aplica in cel mai scurt timp.